Scrambled eggs with bacon/Sonkás rántotta

Now we writing the recipe of scrambled eggs with bacon.



Ingredigents:

  • 5-6 eggs
  • 10 dkg bacon
  • a half onion
  • oil (for cooking)
Making: 

Break the eggs, and mix them. Cut up the bacons and the onion.
Turn on the stove and pour some oil in a pan. When the oil warmed up put the onions in the pan.
Cook the onions till they get mirrory.
Then put the bacon in it.
When the bacons got brownish pur the egg in it.
Then when te eggs got solider, you can get it out.




Most a Sonkás rántottát receptjét írtuk le.



Hozzávalók:

  • 5-6 db tojás
  • 10 dkg sonka
  • egy fél hagyma
  • olaj(a főzéshez)
Elkészítés:

Törjük fel a tojásokat és keverjük össze őket.Vágjuk fel a sonkát és a hagymát.
Kapcsoljuk be a tűzhelyet és öntsünk egy kis olajat a serpenyőbe.Amikor az olaj felmelegedett akkor tegyük bele a hagymát.
Addig főzzük a hagymát amíg üveges nem lesz.
Utána tegyük bele a sonkát is.
Amikor a sonka megpirult tegyük bele a tojást.
Amikor a tojás szilárdabb lett akkor már ki is vehetjük.






Kapcsolódó kép






Megjegyzések